Bondtofte & Co. er en online markedsføringsvirksomhed med base i hjertet af Odense, Fyn. Bondtofte & Co. blev stiftet i 2016, men har tidligere haft dets drift i Bondtofte Holding og selve online markedsføringsvirksomheden har derfor været aktiv siden 2015, blot under andet CVR og navn.

Bondtofte & Co. er en specialiseret konsulentvirksomhed, der tilbyder assistance til en lang række forskellige online marketing aktiviteter. Virksomheden tilbyder blandt andet assistance til sociale medier og markedsføring i søgemaskiner, men arbejder også med underliggende arbejdsområder som konverteringsoptimering og tekstforfatning.

Bondtofte & Co. assisterer mange virksomheder med eksempelvis håndtering af Facebooks annonceringsmuligheder, så som Facebook retargeting, men er også assisterende på forøgelse af følgerskarer, plejning af ens målgruppe igennem indhold eller i kombination med annoncering.

Arbejdet med søgemaskiner, er virksomhedens spidskompetencer. Arbejdet med søgemaskiner drejer sig ikke kun om arbejdet med de organiske søgeresultater, men også de betalte. Den betalte annoncering foregår hos Google igennem Adwords, i Bing abejder man med Bing Ads. Det er dog en og samme disciplin, fordelt på de eneste to interessante søgemaskiner i Danmark. Bondtofte & Co. advokerer på det kraftigste brugen af Adwords remarketing annoncering, display annoncering og shopping annoncer (product listing ads). 

De organiske søgeresultater

Mest anerkendt, er virksomheden dog nok inden for emnet søgemaskineoptimering. Der arbejdes med alle underdiscipliner inden for dette felt, her i blandt meget specialiserede opgaver af en hver karakter. Der arbejdes blandt andet med lokal SEO og linkbuilding.

Kategorier: Projekter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *