Linkbuilding er uden sammenligning, den aktivitet inden for SEO, der giver den største positive effekt i søgeresultaterne, når først det tekniske fundament er sikret. Linkbuilding kan samtidig være en svær og udfordrende disciplin og ikke mindst tidskrævende. Det kan være svært, at finde reelle og brugbare linkbuilding-muligheder og netop på grund af dette, blev Linkklubben.dk en realitet i maj 2016.

Linkklubben er kort fortalt, en betalt medlemsklub, hvor man som medlem, hver måned får en liste over steder, hvor igennem man kan opnå et link og derigennem forbedre ens websites placeringer i søgeresultaterne. Hver måned modtager hvert medlem, fire forskellige linkmuligheder, der matcher langt de fleste hjemmesider.

Kan man blot bruge en af de fire linkmuligheder, er de 249 kr. som klubben koster per måned, tjent hjem. Kan man bruge alle fire, som er tilfældet for mange, kan man altså opnå fire nye indgående links per måned, til sit website, for kun 249 kr. Linkklubben.dk er et projekt, under Bondtofte Holding og eksisterer den dag i dag, i tre forskellige versioner. En mail med danske linkmuligheder, og en med svenske samt en med tyske.

Du kan besøge den danske linkbuilding klub, Linkkluben og blive medlem, ved at følge dette link.

Kategorier: Projekter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *